WhatsApp a facut o schimbare in aplicatie fara sa-ti dai seama! Ce se intampla cand primesti un mesaj

Aplicatia de chat face saptamanal cate o schimbare.
WhatsApp are acum posibilitatea de a cita mesajele la care vrei sa raspunzi, lucru extrem de util mai ales in conversatiile in grupuri. Singura problema e ca nu e foarte clar daca toata lumea are deja acces la aceasta functie.

Functia a aparut zilele trecute ca un experiment in versiunea beta (v.2.16.118). Totusi, este posibil sa faci asta si in versiunea lansata (v. 2.16.6) pentru iOS si Android fara sa faci un update.
Conform celor de la NDTV, aplicatia detinuta de Facebook a lansat functia catre public astfel incat este deja posibil sa o poti folosi. Pentru a vedea daca acest lucru este posibil si pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat pe un mesaj la care vrei sa raspunzi, astepti 2 secunde pana mesajul e subliniat si vezi daca ai optiunea noua pe langa steluta, stergere, copiere sau trimitere mai departe. Este vorba despre iconita asociata de obicei cu reply. Apasarea iconitei face ca mesajul sa apara ca o captura in mesajul tau. Daca functia nu este disponibila inca pentru tine, incearca reinstalarea aplicatiei.

 

 

 

2910 4586 1830 mobilier-copii-disney-cloe

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *