Vezi comparatia intre Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 pe Cloe.ro

12498607_1567854373525213_1340568296_n
Telefoanele Samsung Galaxy S6 Edge ,iPhone 6 si iPhone  6+ se gasesc pe magazinul tau online Cloe.ro
Samsung-S6-Vs-iPhone-6-Cloe
Competitia producatorilor a inceput cand Apple a lansat in 2007 primul telefon smart,modelul2G.In 2010 ,Samsung a scos pe piata Galaxy S1.
Odata cu trecerea timpului s-au creat fan-group-uri,unii devenind fanatici pentru iPhone iar altii pentru Galaxy.
 Prin noile modele S6 și S6 edge, Samsung se aliniază la direcția competitorului Apple pentru smartphone-urile iPhone.
In urma testelor efectuate de profesionisti s-a constatat ca iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge au exact aceeasi putere de procesare,
Din comparatia camerelor iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy S6 Edge+  reiese faptul ca noul smartphone al companiei Apple cu  camera de 12 megapixeli surprinde foarte bine lumea din jurul nostru, pozele inregistrate cu el avand o calitate foarte buna.
galaxy-s6-edge-vs-iphone-6-fingerprint-cloe
In timp ce Samsung este dotat cu o tehnologie care permite incarcarea wireless a bateriei, smartphone-ul Apple este inca „legat” de incarcatorul clasic.
Un alt avantaj pentru Galaxy S6 este incarcarea rapida. Cei de la Samsung sustin ca, daca lasi telefonul la incarcat  10 minute, ai suficienta baterie pentru a-l folosi patru ore. Smartphone-ul iPhone nu dispune de asa ceva.
Galaxy S6 Edge permite utilizatorului sa atribuie o culoare fiecarui contact din lista. Astfel, cand primeste un apel, ecranul telefonului se va colora in respectiva nuanta.
Telefonul Samsung iti permite sa folosesti in acelasi timp mai multe aplicatii pe ecran si este dotat cu un senzor ce masoara bataile  inimii. Apple nu a reusit, pana acum ,sa introduca asa ceva in telefoanele sale.
http://www.cloe.ro/catalog/telefoane-mobile-114

 

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *