Vertu a lansat un nou telefon de mii de dolari! Cum arata smartphone-ul pentru oamenii bogati

Producatorul de telefoane de lux a lansat noul telefon Constellation.

 

Ultimul model de telefon Vertu, Constellation, tinteste persoanele care se plimba in intreaga lume, fiind primul telefon Vertu care are dual-SiM si acces la iPass, cea mai mare retea de Wifi din lume.

Acesta este construit manual in Anglia si ‘invelit’ in piele provenita de la „profesionisti, o tabacarie condusa de o familie din Italia”. Rubinul localizat pe o parte a telefonului se foloseste si ca buton ce ofera acces la service-ul Concierge al celor de la Vertu care functioneaza non-stop.


In ceea ce priveste specificatiile, telefonul este unul premium – ecran de 5.5 inch WQHD AMOLED, 538ppi. Vertu a ales si safirul pentru o protectie suplimentara. Procesorul este Snapdragon 820, 4GB de RAM, 128GB memorie interna, baterie 3220 mAh si suport pentru USB-C si incarcare wireless.
Telefonul se bucura si de sound Dolby Digital Plus virtual surround si difuzoare stereo pe partea din fata. Camera e de 12MP cu pixeli 1.55µm (micro) ceea ce il face un smartphone excelent pentru fotografia in conditii de lumina slaba. Sistemul de operare este Android 6.0.1. Marshmallow.


Vertu a spus ca telefonul Constellation o sa fie disponibil incepand cu jumatatea lunii februarie, insa momentan nu a decis pretul final. Fiind vorba de Vertu, este de asteptat ca acesta sa fie de cateva mii de dolari.

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *