Urmatorul telefon Samsung va avea functii ca in filmele cu James Bond! E primul telefon din lume care vine cu asta

Lansarea modelului Galaxy Note 7 are loc pe 2 august.
Toata lumea a vazut filmele cu spioni in care eroul este fortat (sau forteaza un inamic) sa se uite intr-un device pentru a-l debloca. Se pare ca acest lucru devine realitate! Cei de la Samsung pregatesc primul telefon cu scaner pentru iris!

Galaxy Note 7 urmeaza sa fie primul telefon care vine cu o asemenea functie! Iar restul specificatiilor se anunta extrem de interesante. Ecran de 5.7 inch QHD Super AMOLED, memorie interna de 64GB si slot pentru microSD, sistemul dual-camera pe spate, fiecare cu 12MP, camera frontala de 5MP, rezistent la apa.

Scanerul de iris vine un software pentru recunoastere si va putea fi folosit in dauna celui pentru amprenta. Daca este insa intuneric si scanerul nu poate analiza iris-ul, va putea fi folosit cel pentru amprenta sau chiar un PIN.
Pe langa functia de securitate, exista un „salt” in ceea ce priveste denumirea – ultimul Galaxy Note a fost 5. Insa cei de la Samsung doresc sa alinieze seria Galaxy Note cu Galaxy S, astfel ca vor sari peste Note 6.

 

Vara-2016

Samsung poate sari o generatie si sa lanseze direct Galaxy Note 7! Lovitura pe care o dau celor de la Apple! Cand va fi lansat

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *