Un baiat de 12 ani a primit o factura de 100.000 de euro dupa ce a stat pe net! Ce s-a intamplat cand au aflat parintii

Pustiul a vrut sa-si faca trupa de muzica faimoasa.
Un baiat din Spania a adunat din greseala o factura de 100.000 de euro de la Google taxe pentru reclame in tentativa de a-si face trupa faimoasa. Compania si-a dat seama insa ca este o greseala costisitoare.

In luna august, Jose Javier din Torrevieja si-a facut un cont pe AdWords, un service pay-per-click prin care Google posteaza reclame deasupra rezultatelor cautarilor si pe alte site-uri. Clientul isi ofera detaliile cardului si plateste doar cand cineva acceseaza link-ul.

Javier, cel caruia parintii i-au deschis un cont bancar, si-a dat datele crezand ca va castiga bani din reclamele de pe site-ul creat. Purtatorul de cuvant al Google a dezvaluit ca „ne-am dat seama ca este o greseala si ca a facut asta fara sa gandeasca. Un copil de 12 ani nu vrea sa cheltuiasca 100.000 de euro”. Google a sters datoria baiatului.
Mama lui Javier, Inma Quesada, le-a spus celor de la El Pais ca baiatul ei „voia sa cumpere instrumente” pentru trupa sa in care canta la trompeta. Parintii au fost alertati de datoriile baiatului cand banca a sunat sa ii avertizeze. Au contactat Google si acestia au inteles situatia.(yoda)

 

 

Oferta audio black friday

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *