Un alt mare producator de smartphone renunta la mufa jack pentru casti! Cum va arata noul model

Primele imaginilor noul smartphone arata ca acesta nu mai are mufa jack pentru casti.
Potrivit GSM Arena, care citeaza The Tech Point, noul smartphone Honor 9 poate veni fara mufa jack pentru casti.

Primele poze neoficiale cu acest telefon arata un model de culoare neagra, fotografiat din mai multe unghiuri.Astfel, putem vedea ca pe marginea de jos telefonul are un port USB-C, situat intre zonele pentru microfon si difuzor.
Prin urmare, acest smartphone nu va avea mufa clasica pentru casti, de 3.5 mm.

Camera frontala va fi foarte buna, senzor de proximitate, camera principala duala, LED-dual si sistem de reducere a zgomotului pentru microfon. Si butonul power este amplasat identic cu modelul Honor 8. De aceea, este posibil sa fie vorba de fapt de lansarea unei noi versiuni pentru Honor 8.Prin renuntarea la mufa jack, Huawei ar putea pregati si un telefon rezistent la apa, aspect neglijat pana acum de acest producator.
O alta modificare care poate fi observata in aceste imagini, comparativ cu Honor 8, este eliminarea butonului Smart Key. Acest buton se afla sub senzorul de amprenta, care pe noul model a fost mutat.

Daca intr-adevar in aceste imagini este noul Honor 9, Huawei se va alatura astfel altor mari producatori de smartphone care au eliminat mufa jack, printre care Apple si Xiaomi.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *