Tot ce trebuie sa stii despre noul LG W105T Kizon

LG KizON este disponibil pe magazinul tau online Cloe.ro

lg-kizon-phone-970x0

 

 

LG KizON este o bratara special conceputa pentru a fi purtata de copii .Este o tehnologie usor de purtat care ajuta la asigurarea locatiei celor mici pentru parinti.
Dedicata parintiilor cu copii din ciclul primar sau pre-scolar,KizON prevede urmarirea in timp real.Exista,de asemenea o modalitate prin care copii pot intra in contact cu parintii prin apel direct ,fara a fi nevoie sa isi aminteasca numerele de telefon .

smart-device_W105T_Call_400x300lg-gizmopal

Parintii pot seta KizON-ul sa trimita actualizarile locatiei pe tot parcursul zilei ,toate informatiile fiind furnizate de catre o aplicatie smartphone incorporata.Bratara utilizeaza o retea 2G,GPS si se poate conecta la Wi-Fi.

Baterie are 400 mAh cu o durata de aproximativ 36 ore.Cand ajunge la 20% putere trimite automat un sms-notificare pe telefon.

lg-kizon

Bratara cantareste 42 de grame si poate fi gasita in variantele de culori albastru si roz. Pe viitor, LG promite sa ofere accesorii pentru personalizarea aspectului bratarii. Dispozitivul a fost testat si a primit certificarea ca nu contine substante chimice sau componente toxice/periculoase.

lg-kizon-wearable-02-4249a31ed138dcf51757391b6d97b13f9

 

Pentru mai multe informatii,acceseaza magazinul online Cloe.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *