Telefonul ieftin care poate concura cu iPhone 6S si Galaxy S7. Ai vrea sa-l incerci?

Daca iti doresti un smartphone care costa mult mai putin ca iPhone 6 sau Galaxy S7, dar cu specificatii similare, expertii au o recomandare pentru tine.
Publicatia Digital Spy recomanda modelul OnePlus 3. Brandul este aproape necunoscut, dar acest model de smartphone ajunge din urma liderii gamei, iPhone 6S si Samsung Galaxy S7, sustin jurnalistii de la aceasta publicatie, care au realizat un review.

Designul telefonului este foarte frumos, unghiurile sunt rotunjite si spatele putin curbat, fiind foarte usor de tinut in mana. Carcasa este toata din aluminiu si ofera mai multa rezistenta.

Cu o diagonala de 5,5 inci, telefonul nu pare voluminos si poate fi tinut foarte usor in buzunar sau in geanta.Are doar 7,4 mm grosime si cantareste 158 grame.

Imaginile se vad foarte clar pe ecranul cu 1080 pixeli Full HD, chiar daca unele culori nu sunt exterm de bine redate. Se poate regla pentru redarea culorilor in tonuri mai calde sau mai reci, dupa preferinta utilizatorului.

OnePlus 3 vine cu un procesor Snapdragon 820 de 64 biti, o memorie RAM de 6GB si o memorie interna de 64GB, spre deosebire de iPhone 6, care are numai 16GB.

Telefonul ruleaza OxygenOS, sistem bazat pe Android Marshmallow, si are un scanner de amprenta amplasat sub ecran, la fel ca iPhone.

Camera principala este Sony, de 16MP si este dotata cu un senzor optic pentru stabilizarea imaginii. Camera frontala, ideala pentru selfie-uri, are 8MP, suficient pentru realizarea unor poze reusite.

 

Vara-2016

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *