Telefonul cu 2 camere frontale! Cum pot sa iasa selfie-urile cu acest smartphone

Un brand asiatic a lansat telefonul cu doua camere frontale.

Vivo, producator de telefoane din China, lanseaza un produs deosebit pe piata gadgeturilor: un smartphone ideal pentru pozele selfie.

Telefonul Vivo V5Plus vine cu doua camere frontale, cu rezolutie foarte mare. Una dintre camere e de 20 megapixeli, iar a doua de 8 megapixeli. Aceasta din urma asigura captarea detaliilor de adancime, anunta publicatia Mashable.

In acest fel, utilizatorul face poze selfie cu background blur, la fel ca in cazul unui DSLR. Optiunea se cheama Bokeh Mode (foto).Camera secundara are si alta optiune- modifica focusul intr-o anumita zona a pozei, dupa ce fotografia a fost realizata. Pentru asta exista optiunea Shot Refocus. Selfie Softlight este o alta optiune interesanta, care lumineaza figura.
Telefonul vine si cu alte specificatii deosebite. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 625 octa-core, memoria RAM 4GB, iar spatiul de stocare are 64GB, care poate fi extins pana la 256GB printr-un microSD. Si bateria este destul de buna: 3.160 mAh. Vivo V5PLus functioneaza cu Android 6.0 Marshmallow.

Camera principala e de 16 megapixeli cu flash LED, iar ecranul full HD, de 5,5.

Telefonul se gaseste intr-o singura culoare – auriu – si poate fi comandat numai din India, Indonezia, Thailanda, Malaysia si Myanmar. Deocamdata nu a fost anuntat pretul de lansare.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *