Telefonul care va concura cu produsele Apple si Google! Prima fotografie este surprinzatoare

Inventatorul Android a prezentat telefonul care concureaza cu Apple si Google.
Andy Rubin, unul dintre co-fondatorii Android, a publicat prima fotografie cu telefonul menit sa concureze cu produsele Apple si Google.

Fotografia publicata pe Twitter este doar un teaser menit sa trezeasca interesul pentru noul smartphone. Gadgetul va fi lansat anul acesta si este produs de compania Essential Products, creata de Rubin dupa ce acesta a parasit Google.
Produsele Essential sunt concepute cu o tehnologie care se va baza pe Inteligenta Artificiala. Compania va produce telefoane, dar si gadgeturi pentru locuinte.

Multi dintre angajatii lui Rubin au fost angajati inainte la Apple sau Google. Iata de ce noua companie are mari sanse sa poata produce intr-adevar un smartphone care sa concureze cu gadgeturile realizate de Google sau Apple.

Telefonul din aceasta fotografie are o margine foarte subtire si seamana cu Xiaomi Mi Mix, scriu cei de la GSM Arena. Deocamdata nu sunt disponbile alte informatii. Telefonul o sa fie lansat peste cateva luni si va fi un produs de lux, avand un pret similar cu iPhone 7.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *