Telefonul care a batut orice record! In doar 50 de secunde s-au vandut toate

Fiasco-ul celor de la Samsung cu Galaxy Note7 i-a ridicat pe rivali.
Noul telefon Mi Note 2 a fost scos la vanzare pentru prima data si a batut recordul stabilit de catre Mi 5 – doar 50 de secunde a tinut vanzarea!

Desi nu se stie numarul de unitati disponibile in primul val de vanzari (de ordinul zecilor de mii) este o performanta impresionanta din partea producatorului din China.

In urma retragerii de pe piata a telefonului Galaxy Note7, Xiaomi a prins momentul potrivit cu Mi Note 2. Telefonul este unul high-end si acopera exact segmentul lasat liber de Galaxy Note7.

Mi Note 2 vine cu un display curbat de 5.7 inch AMOLED. Procesorul este Snapdragon 821 care lucreaza in tandem cu 6GB LPDDR4 RAM precum si 128GB UFS 2.0 memorie interna. Exista si o versiune cu 4GB de RAM si 64GB memorie interna. Camera are 22.56MP Sony IMX318 Exmor cu f/2.0. Are stabilizator digital EIS de imagine pentru video, fiind capabil si de 4K.Persoanele care au dorit telefoanele s-au inregistrat inainte de vanzare – ambele versiuni au fost puse in vanzare. Cea cu 4GB/64GB a costat 413 dolari, in timp ce cea cu 6GB/128GB a costat 487 dolari. Trebuie mentionat ca ambele versiuni erau pentru China si veneau fara Google Play Services. Varianta globala o sa coste aproximativ 520 de dolari cand va fi scoasa la vanzare.

 

 

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *