Tehnica inedita pentru bucle lejere ! Vezi pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

 

Toate cunoastem metoda prin care folosesti o placa de intins parul pentru a crea onduleuri.Metoda utilizata de daneza este noua pentru noi dar si pentru harstilistii care au fost prezenti la conferinta Front Row in Miami.
In proportie de 90% din cei prezenti au fost placut surprinsi .


Daneza Nicci Welsh a povestit in culise de ce a ales aceasta metoda : „Pentru ca-n Danemarca toata lumea isi doreste acest look minimalist care te duce cu gandul la onduleurile pe care le ai dupa o zi petrecuta pe plaja.”
In locul miscarilor de sus in jos, formeaza S-uri din suvite de par pe care le apasa apoi usor cu placa pentru ca acestea sa-si mentina forma:“Tehnica de sus in jos ofera volum parului, insa eu voiam niste onduleuri fara volum”, a explicat ea. Aceasta tehnica ofera un control mai mare asupra onduleurilor pe care le faci si e un bun punct de plecare pentru coafuri casual pentru par mediu si lung.


Tu hotarasti cat de mari sau cat de mici sa fie. Pe langa asta,metoda este mult mai rapida, iar onduleurile lejere, de inspiratie scandinava, arata exact ca-n imaginile de street-style din Danemarca, Suedia sau Norvegia.
Acest tutorial a atras cu adevarat atentia tuturor!

 

 

 

www.cloe.ro – http://www.cloe.ro/catalog/ingrijire-personala-210

(pentru detalii,click pe poze)

placa-de-intins-parul-philips-10395 placa-de-par-rowenta-230-grade-4553 placa-de-par-rowenta-10329

 

 

 

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *