Te face sa-ti doresti sa-ti schimbi telefonul! Motivul pentru care Apple trebuie sa faca o schimbare uriasa la iPhone

„Daydream va fi motivul pentru care vei vrea un telefon cu ecran 4K” au scris cei de la The Verge dupa ce Google a anuntat initiativa pentru realitatea virtuala. Prin acest anunt, Google a provocat producatorii de smartphone-uri sa ofere specificatii si mai puternice de acum incolo.

Daydream-ul este o noua casca pentru realitatea virtuala. Nu este insa un rival pentru Oculus Rift sau HTC Vive, ci practic Cardboard 2.0, adica este o casca ce depinde de telefon pentru a functiona. Google a adaugat insa mai multe tehnologii pentru controller-ul care acompaniaza casca. Telecomanda mica are mai multi senzori si butoane si un trackpad sensibil la atingere. Controller-ul iti poate determina miscarile capului si directia in care se afla.
Nu sunt cunoscute in acest moment cerintele minime pe care trebuie sa le indeplineasca telefonul pentru a putea fi folosit cu Daydream. Un lucru e cert – daca ecranul 4K de pe Sony Xperia Z5 Premium de anul trecut nu parea necesar in acel moment, o astfel de rezolutie a ecranului va deveni o obisnuinta pe telefoane.

Telefoanele care sunt pregatite pentru Daydream apar in toamna de la producatori precum Samsung, LG, HTC, Huawei, Xiaomi, ZTE, Asus si Alcatel, scrie The Verge. Astfel, si cei de la Apple vor fi nevoiti sa faca schimbari majore pentru a nu ramane in urma telefoanelor cu Android care vor oferi o experienta superioara pentru realitatea virtuala.

 

 

1830

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro! (pentru detalii,click pe poze)

apple-iphone-se-64gb-gold-14425

samsung-galaxy-s7-edge-32gb-g935-black-onyx-si-gear-vr-white-13335 (1) lg-g-flex2-h955-16gb-platinum-silver-8712 apple-iphone-6s-plus-space-grey-16gb-13284

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *