Surpriza uriasa care va face fericiti milioane de utilizatori! Cu ce va veni Galaxy S8

Englezii de la The Guardian au publicat un raport detaliat despre viitorul flagship al celor de la Samsung.
Samsung lanseaza 2 device-uri in luna martie, acestea urmand sa fie pe piata incepand cu 21 aprilie. Acestea vin sub numele de cod „Dream” si „Dream 2”, urmand sa vina cu aceleasi dimensiuni ca Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, insa vor avea display-uri mai mari, „infinite”, curbate pe ambele parti ale telefonului, scriu cei de la The Guardian.

Display-ul acopera aproape in totalitate partea din fata a telefoanelor astfel incat nu o sa mai fie loc pentru logo-ul Samsung pe partea din fata! Astfel, senzorul de amprenta a fost mutat pe partea din spate.

Conform surselor Guardian, telefonul are scaner pentru iris, similar cu cel de pe Galaxy Note7, dar si jack de 3.5mm, spre bucuria multor utilizatori! Acest lucru contrazice zvonurile recente ca S8 o ia pe urmele iPhone 7 din acest punct de vedere.

Camera principala este similara cu cea de pe Galaxy S7, cu imbunatatiri legate de calitatea imaginii – o noua functie este legata de recunoasterea obiectelor, similar cu Google Goggles. Procesorul ales este Qualcomm Snapdragon 835 iar memoria interna este de 64GB.

Un alt amanunt interesant al dezvaluirilor Guardian este neconfirmarea numelui „Bixby” pentru asistentul digital care este in premiera pe Galaxy S8. De asemenea, jurnalistii britanici mai spun ca S8 vine cu un nou accesoriu numit DeX ce transforma practic telefonul intr-un computer bazat pe Android.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *