Surpriza pregatita de Facebook pentru toti utilizatorii! Va fi disponibila in curand

Facebook se pregateste sa lanseze o aplicatie destinata iubitorilor de petreceri si diferite evenimente.
Events va veni ca o aplicatie separata, prin care utilizatorii vor fi mereu la curent cu evenimentele care au loc in apropierea lor si vor fi siguri ca nu rateaza niciunul.

Aplicatia ofera un calendar al evenimentelor la care utilizatorul doreste sa participe si va fi informat despre adunarile la care iau parte prietenii sai online si despre evenimentele organizate de paginile la care le-a dat Like.

Conducerea Facebook a decis sa faca aceasta aplicatie separata, dupa succesul de care s-au bucurat evenimentele organizate pe reteaua sociala. Doar anul trecut au fost create 47 de milioane de evenimente publice pe Facebook, iar in fiecare zi peste 35 de milioane de utilizatori cauta un eveniment public.
Aplicatia Events va oferi utilizatorilor trei categorii diferite: evenimente de care sunt interesti prietenii, evenimente care sunt organizate de paginile preferate, informatii despre evenimentele la care utilizatorul vrea sa participe.

Pentru recomandarea evenimentelor, aplicatia foloseste filtre precum locatia, ora si subiectele de interes. Lista evenimentelor va fi prezentata intr-o forma similara clasicului Timeline de pe Facebook.

De asemenea, Events vine cu un calendar care permite programarea evenimentelor si evidenta simpla a acestora, pentru o mai buna organizare.

Desi aplicatia va functiona separat de Facebook, toate actiunile facute pe Events vor putea fi vazute pe reteaua sociala de catre prieteni, chiar daca acestia nu au instalata aplicatia.

Events este deja disponibila in AppStore in Statele Unite si in curand va putea fi descarcata si pentru Android.

 

12507672_1671393853098548_3302557539028751069_n

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *