Superstitii noi de Dragobete pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

Cine a uitat ca Dragobetele reprezinta sarbatoarea iubirii la noi, romanii, si ca se sarbatoareste pe 24 februarie sa faca bine sa-si aduca aminte chiar astazi.

Este necesar sa te intalnesti cu ocazia sarbatorii Dragobetelor cu persona iubita daca vrei sa pastrezi dragostea acesteia nestirbita pentru tot anul. In aceasta zi, nu trebuie sa existe lacrimi pe obrazul unei persoane de sex feminin asa ca stergeti-le.Persoanele care plang azi se spune ca vor avea si alte suparari in timpul anului


Se spune ca daca primesti flori de Dragobete o sa fii iubita cu patima pe parcursul intregului an iar daca primesti o floare in ghiveci, dragostea celui care a oferit-o o sa prinda radacini la fel ca planta .
Nu este bine sa sacrificam animalele azi deoarece legaturile simbolice facute isi pierd puterea .
Incearca sa te distrezi azi,sa petreci in orice alt loc dar nu acasa si sa te intalnesti cu o persoana de sex opus altfel te vei simti singur tot anul.


Ploaia de azi este semnul unei primeveri timpurii si frumoase ce urmeaza sa apara.In cazul in care auzi o pupaza inseamna ca vei fi destoinic tot anul.Incearca sa amani activitatile importante de azi pentru ca ele aduc neintelegeri si necazuri in casnicie.
Exista o superstitie conform careia cei care se logodesc azi o sa aiba mult noroc in acest an ,fara probleme de sanatate.

 

cloe

Magazinul tau online www.cloe.ro iti ofera cele mai frumoase modele de inele cu pietre pretioase !

(click pe poze pentru detalii )

 

inel-de-logodna-din-aur-cu-safire-122751sf-11391 inel-de-logodna-din-aur-cu-safir-si-diamante-122376sfodi-11864 inel-de-logodna-din-aur-cu-smarald-octogon-si-diamante-121988smedi-11870 inel-din-aur-cu-smarald-si-diamante-020smdi-11380

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *