Sony a lansat primul telefon din lume cu un asemenea ecran! Este si primul din lume care filmeaza in super-slow-motion

Cei de la Sony stabilesc o noua premiera cand vine vorba de ecranul unui telefon – dupa ce au lansat primul telefon cu display 4K (Z5), acum a venit randul si primului telefon cu display 4K HDR!

 

Sony Xperia XZ Premium vine cu un amanunt care il face unic – este primul telefon care vine cu o camera capabila de super slow motion la un numar incredibil de frame-uri pe secunda: 960!
XZ Premium are un display de 5.5 inch, procesor Snapdragon 835, 4GB de RAM si Android 7.0. Telefonul are IP68, adica este rezistent la apa. Bateria are 3.230 mAh cu QuickCharge 3.0 cu tehnologia Qnovo pentru a prelungi durata de viata a bateriei. Butonul de power este folosit si ca scaner de amprenta.

Pe langa XZ Premium, Sony a lansat si o versiune mai simpla – XZ are ecran de 5.2 inch 1080p, procesor Snapdragon 820, camera fiind insa capabila si ea de filmare in super slow motion. Senzorul pe ambele telefoane este de 19MP f/2.0.

Sony Xperia XZ o sa fie disponibil incepand cu 5 aprilie la pretul de 700 de dolari. Pretul pentru XZ Premium nu a fost dezvaluit, urmand ca telefonul sa fie disponibil „la sfarsitul primaverii”.

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *