Smart Balance Wheel pe Cloe.ro

12498607_1567854373525213_1340568296_n

Smart Balance Wheel, cea mai noua inventie a producatorilor de echipamente sportive, a ajuns si in Romania. La scurt timp de la lansare, acest gadget a devenit „viral” peste ocean, in special in randul vedetelor de la Hollywood pasionate de miscarea in aer liber.

 

Smart Balance Wheel este un produs revolutionar, conceput dupa modelul „Segway” doar ca mult imbunatatit, astfel incat sa ofere utilizatorului mai mult confort si libertate de miscare. Noul „Segway” se adreseaza celor care iubesc plimbarea in aer liber dar vor sa adauge „sare si piper” mersului pe jos.

Smart Balance Wheel poate fi considerat un gadget de evolutie a transportului urban, fiind extrem de simplu de manevrat si foarte compact. Treuie doar sa ai o pozitie verticala in timpul deplasarii, iar echilibrul nu va fi greu de obtinut.

 

 

Picioarele vor fi tinute usor departate in cele doua locuri speciale pentru a putea fi detectate de senzori. Viteza se modifica in functie de pozitia corpului: te apleci in fata – aparatul accelereaza, te lasi pe spate – se produce franarea. In plus, daca te afli pe o panta si coboara singur, atunci bateriile se incarca automat, fiind similar principiului folosit de masinile ecologice.

Cea mai atractiva parte este distanta pe care o poti parcurge pe un Smart Balance Wheel: 15 km cu bateria full, la o viteza de 19km/h! Asadar, nu mai ai nevoie de bicicleta sau scuter pentru a merge la scoala, aparatul fiind usor de transportat si poate fi depozitat in spatii inguste (sub banca/scaun, in geanta de sport, etc).

Pretul unui astfel de aparat este extrem de convenabil pentru beneficiile pe care le aduce: 1.999 de lei (cel mai mic pret de pe piata, oferit doar de www.cloe.ro).

Pachetul contine: 1 buc Electric scooter (hoverboard), geanta speciala, telecomanda, 2 benzi protectoare, certificat de garantie, manual de utilizare.

Magazinul online www.cloe.ro comercializeaza acest produs la cel mai mic pret din Romania, oferind garantie cumparatorului si toate informatiile necesare. Il poti comanda AICI: http://www.cloe.ro/cumpara/smart-balance-wheel-4578

smart-balance-wheel-10389

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *