Sfaturi de amenajare pentru camera copilului pe Cloe.ro

12498607_1567854373525213_1340568296_n
Nu mai este o surpriză faptul că părinţii îşi doresc un stil personalizat a camerei pentru copil.Inca de dinaintea venirii micutului pe lume,acestia pun la punct pana la ultimul detaliu ce tine ce camera lui.Tendintele variaza de la caz la caz astfel trebuie ales un stil potrivit si peste ani. . Din acest punct de vedere mobila este aleasă cu iz clasic, un stil ce nu moare niciodată.
patut-pliabil-joyello-sonnolo-orange-6026
Reprezintă un stil deja comun mobila albă, simplă, poate chiar sobră, care să completeze pereţii decoraţi . Trendurile dictează verdele crud, bejul, culori ce se pretează destul de uşor oricărei situaţii, indiferent dacă este vorba de camera unui băiat sau a unei prinţese. De asemenea, rămân în vigoare şi trendurile ce ţin de decoraţiuni specifice şi anume personaje sau simboluri din desenele animate însă nu un stil încărcat ci mai degrabă cel plăcut, armonios.
scaun-multifunctional-din-lemn-cloe
canapea-3-in-1-disney-minnie-mouse-7901
De asemenea, nu irositi spatiul. Mergeti cat de mult se poate cu amenajarea pe verticala deoarece astfel puteti depozita cat mai multe lucruri. Politele pot atinge nivelul tavanului, la fel si inaltimea sifonierului de haine.
taburet-si-cutie-depozitare-jucarii-disney-mickey-mouse-8057
Fiind vorba de dormitoare pentru copii, apelati la culori deschise pentru a mari vizual incaperea.
Acceseaza magazinul tau online Cloe.ro pentru o gama variata de mobilier pentru cei mici !

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *