Se lanseaza PlayStation VR ! Vine cu un pret mult mai mic decat al concurentei.

Sistemul de realitate virtuata care duce consola PlayStation 4 la un alt nivel ,va fi lansata in Japonia,America de Nord ,Europa si Asia in luna octombrie .Pretul de plecare va fi de 399 euro .

“Inca de cand am dezvaluit PlayStation VR in cadrul Conferintei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din 2014, am primit un feedback extrem de favorabil din partea gamerilor si dezvoltatorilor de jocuri”, a spus Andrew House, presedinte si Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Pentru a fi siguri ca vom putea furniza suficiente unitati de procesare grafica si o multitudine de jocuri gamerilor din intreaga lume, am decis sa lansam PlayStation VR in octombrie 2016. Pentru cei care asteapta cu nerabdare lansarea, am vrea sa le multumim pentru rabdare si suport. Suntem bucurosi ca vom oferi gamerilor o experienta inedita prin PS VR”.

Pentru a crea titlurile pentru PS VR lucreaza peste 230 de dezvoltatori de jocuri de la cele mai mari companii,in echipe sau indivudual .In jur de 50 dintre ele vor fi lansate la sfarsitul acestui an .
Se pare ca DICE si Lucasfilm au lucrat pana acum la un nou Star Wars Battlefront (Electronic Arts Inc.), experienta de joc ce va fi disponibila doar pe PlayStation VR.

THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS o sa poata fi accesata gratuit prin PlayStation Store de catre toti fanii PS-ului VR.

 

Ofertele-primaverii

Cele mai bune preturi le gasesti pe magazinul tau online Cloe.ro

(pentru detalii,click pe poze)

bloodborne-ps4-8496 electronic-arts-fifa-16-ps4-7862 naughty-dog-uncharted-the-nathan-drake-collection-ps4-8495

transport

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *