Schimbari importante pentru noul model de Iphone 7 ! Vezi pe Cloe.ro

Chiar daca mai este jumatate de an pana cand noul model de iphone va fi lansat , au inceput sa apara schimbarile de design pe care compania Apple le are in vedere .Au aparut si 2 imagini noi care ne arata acest lucru .


Se pare ca s-a renuntat la ideea de dungi orizontale pentru antena ,care sunt mutate la extremitati ,desi o buna parte a utilizatorilor nu isi doreau asta.

Lentila camerei este mai mare ceea ce inseamna ca avem un modul diferit , posibil si un senzor mai mare .Informatiile aparute in ultima perioada spun ca exista posibilitatea unui sistem dual-camera doar pe modelul de iphone 7.
Lipsa jack-ului audio de 3.5 poate fi observata in noile imagini.Un alt detaliu important, conectorul pentru căşti  lipseste de pe carcasa  iPhone-ului;eliminarea sa a fost necesară pentru a face posibilă folosirea unei carcase şi mai subţiri. Astfel, utilizatorii vor folosi conectorul Lightning prezent în partea de jos, împreună cu un adaptor Lightning-to-3.5mm ,care se va achiziţiona separat. Alternativ, exista şi varianta   unui set de căşti wireless, care se utilizeaza prin conexiune bluetooth.

Citeste si alte informatii legate de iPhone 7 —>

Cum va arata noul iPhone 7 ? Vezi pe Cloe.ro

Apple pregateste schimbari importante pentru iPhone 7! Vezi care sunt pe Cloe.ro

Cel mai frumos concept al noului model de iPhone 7 ! Vezi pe Cloe.ro

Ofertele-primaverii

apple-iphone-6-plus-space-grey-16gb-13323 apple-iphone-6-silver-16gb-13330

transport

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *