Schimbarea neasteptata introdusa de Facebook! Multi utilizatori vor fi deranjati

Facebook a realizat o schimbare care va deranja multi utilizatori.
Reteaua de socializare introduce o noua modificare la platforma video. De acum, toate clipurile ruleaza automat in news feed cu sunetul pornit.

Singura solutie pentru ca sunetul sa nu se auda este dezactivarea, adica aplicatia sa fie setata pe varianta silentios. Acest lucru se poate face prin accesarea Setarilor din aplicatie.

Probabil ca multi utilizatori se vor arata deranjati de aceasta schimbare, pentru ca nu vor ca toti cei din jur sa auda sunetul unor clipuri care sunt rulate automat in news feed. In plus, va fi cu atat mai deranjat daca cineva asculta muzica in timp ce verifica postarile de pe Facebook si sunetul porneste automat.

In fiecare zi, peste 3 miliarde de clipuri sunt vizionate pe Facebook, anunta publicatia Daily Mail. Pana acum, orice clip rula automat pe modul silentios si era nevoie ca utilizatorul sa apese pe video pentru ca sunetul sa porneasca.
Dana Sittler, product manager la Facebook, spune ca schimbarea a aparut pentru ca tot mai multi utilizatori vor sa vada clipuri si prefera sa auda imediat si sonorul asociat cu imaginile.

Testele facute pana acum au adus un feedback pozitiv din partea utilizatorilor, de aceea Facebook a decis sa introduca sunetul la fiecare video.

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *