Schimbare uriasa pentru toti utilizatorii de iPhone! Va avea loc luna aceasta

Apple pregateste lansarea unui update major al sistemului de operare.
Luna aceasta, Apple lanseaza o noua versiune iOS 10.3 iar aceasta va fi una majora. In primul rand, Apple a rezolvat problema intampinata de multi utilizatori ce au iOS 10.1 sau iOS 10.2 cunoscuta sub numele de „bug-ul 30%” – telefonul ‘sare’ de la 30% baterie la 1% si apoi se inchide.

Testarea iOS 10.3 incepe pe 10 ianuarie. Iar lansarea se concentreaza in jurul unei noi functii numite „Theatre Mode”, scrie Forbes. Acest mod o sa fie adaugat in Control Center pe iPhone-uri si iPad-uri si va avea forma de popocorn.

Momentan nu se stiu foarte multe detalii despre cum o sa functioneze – numele sugereaza ca va fi legat de video playback, posibil un mod de vizionare optimizat. Exista si posibilitatea ca acest mod sa fie un mod a scadea luminozitatea ecranului si de a opri sunetele si notificarile de pe telefon pentru a nu deranja alte persoane la cinematograf.
iOS 10.3 va fi cel de-al 8-lea update al sistemului de operare de la lansarea iOS 10 din urma cu cateva luni. Este cea mai rapida rata de lansare a oricarei generatii de iOS.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *