Schimbare radicala pentru iPhone 8! Noul smartphone ar putea fi inspirat din modelele anilor 1990

Apple a obtinut patenta pentru o inovatie care transforma radical design-ul iPhone.
Compania din Cupertino a luat patenta pentru un telefon care se pliaza, dupa cum se vede si in aceasta ilustratie.
Astfel, au aparut zvonuri conform carora noul iPhone 8 va fi un telefon pliabil, inspirat din modelele cu clapeta lansate de Motorola in 1990.

Desigur, iPhone nu o sa fie un telefon cu clapeta, ci unul care se va indoi la mijloc, realizat dintr-un aliaj de metale flexibile, scrie Daily Mail.
Este vorba despre doua versiuni de design, care ar putea fi folosite la acest iPhone flexibil. Prima versiune ascunde complet ecranul telefonului cand acesta este pliat, iar a doua varianta reduce la jumatate dimensiunea gadgetului, dar lasa vizibil ecranul.

Telefonul s-ar putea indoi de la mijloc datorita folosirii unor nanotuburi de carbon, care sunt flexibile si rezistente.
Luna trecuta, Apple a primit o alta patenta pentru realizarea unui iPhone pliabil. Compania este interesata de aceasta tehnologie inca din anul 2013, iar noile aprobari sugereaza ca are intentii serioase in privinta telefoanelor pliabile.

Compania a obtinut alte 38 de patente, iar aplicatiile sunt de fiecare data secrete. Cererea pentru orice patenta este formulata in numele unui inginer de la Apple, nu in numele companiei, astfel ca abia dupa ce este obtinuta aprobarea se cunoaste compania care a formulat cererea, precizeaza publicatia Patently Apple.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *