Samsung taie 100 dolari din preţul următorului telefon Galaxy pentru toţi posesorii Galaxy Note 7

În urma unui gest menit să păstreze loialitatea clienţilor care sunt nevoiţi acum să returneze telefoanele Galaxy Note 7, în unele cazuri pentru a doua oară, Samsung a anunţat că va acoperi 100 dolari din preţul următorului smartphone Galaxy.

Condiţia impusă este ca telefonul Galaxy Note 7 defect să fie adus si schimbat cu un exemplar Galaxy S7 Edge, sau alt dispozitiv Samsung. Cei care returneaza telefonul Note 7 pentru trecerea la produsele altui brand primesc în plus doar 25 dolari peste suma plătită la momentul achiziţiei, drept compensaţie pentru neplăcerile cauzate.

Planul de fidelizare a clienţilor se aplică atât celor care deţin exemplare Galaxy Note 7 achiziţionate înainte de 15 septembrie 2016, cât şi celor care au înlocuitor (toate exemplarele Note 7 aflate acum în circulaţie sunt considerate defecte).
Din păcate pentru Samsung, este foarte puţin probabil ca preţul întreg plătit pentru un exemplar Note7 abia lansat să nu fie acoperit integral de costul unui telefon Galaxy S7 sau S7 Edge, diferenţa de bani returnată utilizatorilor a adancit şi mai mult gaura lăsată în bugetul companiei. În plus, solicitarea sumei de bani integrală plătită pentru exemplarul Note7 returnat, urmată de achiziţionarea unui alt smartphone Samsung oferit la reducere, este posibil sa aduca economii chiar mai mari decât recompensa de 100 dolari propusă de Samsung la schimbul direct.

mobilier-copii-personaje-fete

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *