Samsung prezinta „televizorul invizibil”, care se transforma in tablou

Noul televizor poate fi cumparat incepand cu data de 18 iunie.
Compania coreeana a prezentat un televizor de ultima generatie, care nu trebuie oprit niciodata, deoarece se poate transforma intr-o rama de tablou cand nu este folosit.

Gadgetul este numit Frame si este un televizor foarte subtire, avand margini din lemn, ca sa semene cat mai bine cu rama unui tablou, scrie Daily Mail.

In loc sa devina negru, ca ecranul unui televizor obisnuit atunci cand se opreste, Frame trece in Art Mode.

Reprezentantii Samsung sustin ca acesta este primul televizor care imbina armonios noua tehnologie, arta si divertismentul.

Casele viitorului nu vor mai avea televizoare ca o cutie neagra, ci dispozitive de acest fel. Astfel, televizorul se va dovedi util chiar si atunci cand nu este folosit.

Utilizatorul poate alege dintre 100 de imagini diferite, stabilind astfel ce o sa apara pe ecran: un peisaj, animale, desene, cladiri etc.

De asemenea, utilizatorul are acces la Samsung Art Store, de unde poate cumpara pana la 300 de imagini cu picturi celebre. Pretul este de 19,99 dolari pe bucata sau 4,99 dolari pe luna, pentru accesul la intreaga colectie.

Frame este disponibil in doua variante – cu ecran de 65 inci la pretul de 2.799 dolari, sau cu ecran de 55 inci, la pretul de 1.999 dolari. Cumparatorii pot alege margini de lemn in culoare alba, bej sau roscat.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *