Samsung le-a cerut utilizatorilor sa returneze Galaxy Note7 din cauza bateriilor care explodeaza

Compania a fost nevoita sa opreasca distributia noului model Note 7 datorita problemelor cu bateria.Daca pana acum Samsung se bucura de popularitate, Note7 poate deveni cel mai problematic pentru companie.
Compania este nevoita sa ceara returnarea unitatilor pe anumite piete. Decizia nu finala momentan, dupa cum scrie GSM Arena. Exista un numar destul de mare de rapoarte conform carora au fost unitati de Note7 care au explodat cand erau la incarcat din cauza bateriei.

Conform raportului, Samsung a avut in plan initial sa schimbe bateria de pe Galaxy Note7 pentru utilizatori fara niciun cost. O alta posibilitate este returnarea banilor sau inlocuirea telefonului cu unul nou.

Samsung a dat vina pe unii parteneri de fabricare, care produc bateria telefonului. Mai exact, Korean ITM Semiconductor este unul dintre partenerii pe care Samsung da vina. Desigur, situatia este una foarte proasta pentru Samsung cu atat mai mult cu cat urmeaza o lansare majora a marelui rival, Apple. Reuters a scris ca Samsung a scazut deja cu peste 7 miliarde de dolari ca evaluare!

Samsung a emis un comunicat oficial: „Ca raspuns la intrebarile despre Galaxy Note7, facem o inspectie amanuntita cu partenerii nostri. Vom impartasi toate descoperirile cat mai curand posibil. Samsung este determinata sa ofere produse de cea mai inalta calitate catre consumatori”

Pana atunci, Samsung a oprit distributia pe anumite piete – Belgia si Serbia sunt confirmate momentan.

Oferte black friday pe Cloe.ro

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *