Samsung Galaxy S7 și S7 edge, lansate și disponibile pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

Lansarea Samsung Galaxy S7 și S7 edge a avut loc  în Barcelona.
Desi știam multe lucruri despre cele două dispozitive, datorita numeroaselor leak-uri din ultimul timp, acum știm sigur ce specificații și ce prețuri au cele două gadgeturi.
Evenimentul de lansare pentru Samsung Galaxy S7 și S7 edge a fost unul cu totul inedit, deoarece jurnaliștii prezenți la MWC, în Barcelona, au urmărit o parte din prezentare prin lentilele unor ochelari de realitate virtuală Samsung Gear VR.
Asa cum ne asteptam ,Samsung Galaxy S7 și S7 edge au dimensiuni diferite.


Modelul normal vine cu un display QHD de 5,1 inch, iar versiunea cu margini curbate vine cu un ecran de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. Ambele au procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și spații de stocare care încep de la 32GB, dar care pot fi extinse prin card microSD.
Procesorul de pe Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decât cel de pe modelele anterioare.
In ce priveste design-ul, nu sunt multe schimbări față de modelele de anul trecut. Noile modele sunt ceva mai rotunjite și au și spatele curbat, la fel ca Samsung Galaxy Note 5.


Samsung a reușit să readucă rezistența la apă, iar noile modele pot fi scufundate în apă de până la 1,5 metri timp de 30 de minute. Diferențele minore au un impact major asupra Samsung Galaxy S7 și S7 edge.
Camerele au fost actualizate cu tehnologia Dual Pixel, pentru fotografii mai bune la lumină scăzută.
Samsung Galaxy S7 și S7 edge vin si cu o focalizare foarte rapidă, dar și cu o lentilă ultralargă care poate fi montată peste smartphone. Camera principală are 12MP, iar cea frontală are 5MP.
Telefonul S7 vine cu o baterie de 3.000 mAh, iar versiunea edge aduce un acumulator de 3.600 mAh.

Cea mai interesantă funcție a telefonului este cea de ”Always On” a display-ului.Astfel, telefonul arata constant unele informații, dar numai dacă telefonul este cu fața în sus, pe masă.Edge-ul vine cu un swipe pe margine =deschide un sertar cu aplicații personalizabil care poate fi mai ușor accesat decât cel de pe versiunea anterioară.

 

 

www.cloe.ro – http://www.cloe.ro/catalog/samsung-116

samsung-galaxy-s7-edge-32gb-g935-black-onyx-13331 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *