Samsung Galaxy Note 7 în România: preț și precomandă

Samsung a lansat aseară noul său smartphone de top pentru această toamnă. Cei mai mulți au fost curioși când va ajunge Galaxy Note 7 în România.

In urma zvonurilor, sud coreeni de la Samsung au ținut în sfârșit mult așteptata conferință în care au detaliat noul dispozitiv. În cadrul evenimentului, au fost confirmate multe dintre detaliile aparute in presa. 
În ceea ce privește disponibilitatea telefonului , până la sfârșitul lunii ar trebui să ajungă la cea mai mare parte a doritorilor.
Cei de la Vodafone au făcut deja public un comunicat prin care au anunțat sistemul prin care se va putea comanda telefonul. ,,Vodafone România are plăcerea să anunțe că noul Samsung Galaxy Note7, care stabilește noi standarde pe segmentul dispozitivelor cu ecran mare, va fi disponibil la precomandă în perioada 16-30 augost pe site-ul www.vodafone.ro, pentru toți utilizatorii săi.”

Cei de la Orange nu au fost la fel de expliciți în privința datelor, dar pe site exista deja un sistem de precomandă la această adresă și vin cu o promisiune atractivă. ,,Precomandă telefonul inspirat de idei curajoase: îl primești cu trei zile înainte de lansarea oficială în România, împreună cu un Gear VR.”
AT&T are de gand sa-l comercializeze cu 24 de rate lunare de 36,67 dolari. In Romania,cel mai probabil pretul va fi de 850 dolari.(playtech)

 

Samsung Galaxy Note 7 se lanseaza azi. Tot ce trebuie să știi despre noul vârf de gamă sud-coreean

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *