Samsung a prezentat trei tablete noi la Mobile World Congress 2017

Samsung a lansat trei tablete la targul de tehnologii mobile care are loc zilele acestea la Barcelona. Una dintre ele este cu Android, iar celelalte doua cu Windows.

 

Galaxy Tab S3 este o tableta de 9,7 inch, care concureaza cu versiunea de 9,7 inch de iPad Pro. Aceasta foloseste, in mare, liniile de design ale seriei de smartphone-uri Galaxy S. Ecranul Super AMOLED cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli suporta tehnologia HDR video, iar pe lista dotarilor tehnice regasim procesorul Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM si 32 GB spaţiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul cardurilor de memorie. Galaxy Tab S3 suporta stylus-ul S Pen al celor de la Samsung.

Este vorba de o versiune noua, cu un varf de 0,7 mm, care poate recunoaste peste 4.000 de niveluri de presiune. Problema este ca tableta nu vine prevazuta cu un loc de depozitare pentru stylus, utilizatorul trebuind sa aibe grija pastrarii acestuia.


Alaturi de Galaxy Tab S3, Samsung a lansat si Galaxy Book 10 si Galaxy Book 12, doua tablete cu Windows, ambele disponibile atat cu cat si fara 4G. Galaxy Book 10 are un ecran de 10,6 inch cu rezoluţie full HD si un procesor Core m3. Book 12 are un ecran Super AMOLED de 12 inch, cu suport HDR si procesor Core i5. Cele doua tablete cu Windows dispun de porturi USB-C si promit sa ofere o autonomie de 10 ore alaturi de sistemul de incarcare rapida.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *