Samsung a lansat noua gama de televizoare premium QLED in Romania

Cei de la Samsung nu se opresc – dupa lansarea noului flagship, Galaxy S8, iata ca a venit randul si unei noi lovituri in ceea ce priveste televizoarele! Noua gama QLED si-a facut debutul intr-un eveniment spectaculos la care a facut o demonstratie cu jocuri de lumini celebrul Johannes.

Samsung Electronics a lansat noile televizoare premium QLED in Romania. Acestea sustin pozitia de lider pe care o detine Samsung pe piata de televizoare si angajamentul in definirea viitorului si a tehnologiei avansate.Noua generatie de televizoare QLED a fost creata special pentru a indeplini nevoile de zi cu zi si se concentreaza pe trei puncte-cheie: Q Style, Q Smart si Q Picture. Astfel, noile modele impletesc armonios inovatia tehnologica cu simplitatea folosirii ei, oferind cea mai realista imagine, un design perfect integrat ambiental si o conectivitate extinsa.

„Odata cu lansarea gamei TV 2017, Samsung deschide inca o data un nou drum in categoria de televizoare la nivelul intregii piete, resetand standardele de calitate a imaginii, de performanta si design prin tehnologia QLED. Datorita design-ului 360, a functiilor smart si a calitatiie superioare a imaginii, televizoarele QLED seteaza un nou standard de design si performanta pe piata televizoarelor”, a declarat Victor Armaselu, Director Consumer Electronics in cadrul Samsung Electronics Romania.

Volumul de culoare masoara doua elemente definitorii pentru capacitatea de redare a imaginii: gama de culori si nivelul de luminozitate. Cu cat este mai extinsa gama de culori si cu cat luminozitatea este mai ridicata, cu atat volumul de culori va fi mai mare. Capacitatea televizoarelor conventionale de a reda intensitatea culorilor scade pe masura ce nivelul de luminozitate creste. Cu noua sa tehnologie, televizorul Samsung QLED poate reda 100% volumul de culori, simultan cu o luminozitate de pana la 2,000 niti – o premiera in industria televizoarelor. Acest nivel a fost acreditat de Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), una dintre cele mai mari asociatii stiintifice din Europa. Nu in ultimul rand, televizorul QLED reda niveluri de negru profunde si un contrast accentuat, oferind o experienta de vizionare perfecta, indiferent de luminozitatea incaperii.

Tehnologia Quantum Dot fara cadmiu, dezvoltata si utilizata exclusiv de Samsung, a evoluat in 2017, aducand mai aproape de perfectiune eficienta luminozitatii, stabilitatea si varietatea spectrului de culori. Indiferent de cata lumina ambientala – directa sau indirecta, naturala sau artificiala – este in camera, sau de pozitia si unghiul privitorului fata de ecranul Samsung QLED, experienta de vizionare este la fel de buna.(mai multe pe yoda.ro)

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *