S-a vandut cate un astfel de telefon la fiecare 1.1 secunde! Cate milioane de oameni l-au cumparat

Cum era de asteptat ,producatorul s-a laudat cu performanta obtinuta.
Cei de la Oppo au avut un succes major in 2016 iar acesta ii este atribuit telefonului F1 Plus. Telefonul cunoscut sub numele de R9 in China a avut parte de un interes fenomenal, producatorul sustinand ca a vandut o unitate la fiecare 1.1 secunde.

Astfel, Oppo a anuntat ca a vandut 7 milioane de telefoane F1 Plus de la lansarea din luna martie. Anuntul a fost facut de catre vice-presedintele Oppo, Alen Wu, in cadrul unei conferinte la Shenzhen. Wu a pus accentul pe faptul ca bateria telefonului a fost creata sa reziste de 1.8 ori mai mult decat standardul industriei pentru longetivitate.


„Pentru Oppo, motorul cresterii noastre a fost mereu concentrarea pe produs. Ascultam utilizatorii si le oferim produse create meticulos, de cea mai inalta calitate pe care le vor iubi cu adevarat. Asta ne-a adus pana aici si asta ne va duce inainte” a mai spus Wu, cel care a anuntat in cadrul evenimentului ca, in urma vanzarilor din primul trimestru din 2016, Oppo a devenit al 4-lea producator de smartphone-uri din lume.

 

Magazinul tau online Cloe.ro te asteapta cu cele mai bune oferte ! 

 

mobilier-copii-disney-cloe

2910 electrocasnice-cloe 4586

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *