„S-a terminat!” Anuntul facut astazi despre smartphone-uri

Se pare ca perioada de glorie a tinut aproape 10 ani.
Agentia de analiza a pietei, Gartner, anunta ca boom-ul smartphone-urilor s-a terminat, urmand ca de acum piata sa coboare. Conform analizelor, cresterea in 2016 a fost de doar 7%, mai putin de jumatate fata de 2015.

Roberta Cozza, director ala Gartner Research, a spus ca producatorii de smartphone-uri urmeaza sa intampine dificultati in anii urmatori: „Pe pietele mature, utilizatorii de smartphone-uri premium maresc ciclurile de viata a telefoanelor la 2 ani si jumatate, acest lucru urmand sa nu se schimbe drastic in urmatorii in 5 ani”.

Producatori precum Apple ofera programe pentru utilizatorii care vor un nou telefon la 12 luni. „Aceste programe nu sunt pentru toata lumea, majoritatea utilizatorilor fiind fericiti sa-si pastreze telefonul pentru 2 ani sau mai mult din moment ce update-urile tehnologice au devenit mai degraba relative decat exponentiale” mai spune Cozza.

„Producatorii majori precum Apple si Samsung vor fi nevoiti sa-si mareasca functionalitatea smartphone-urilor, sa adauge suport pentru realitatea virtuala si case conectate. Dar nu toti produatorii vor putea sa tina pasul cu competitia” crede Cozza. Referindu-se la producatorii din China, ea crede ca desi acestia pot aduce rapid pe piata tehnologii noi, in majoritatea timpului „le aduc doar ca sa le aduca”.

 

mobilier-copii-disney-cloe

Mobilier pentru copii confectionat din pal melaminat, culorile cu standard de calitate Egger UNI si canturi ABS, personalizat cu fiecare personaj animat preferat de copiii dumneavoastra, oferit cu transport gratuit in toata tara si posibilitate de montaj gratuit in Bucuresti, Prahova, Dambovita, Buzau.(pentru detalii,click pe poze) 

http://www.cloe.ro/catalog/mobilier-copii-disney-247

dulap-4-usi-pat-o-persoana-noptiera-comoda-4-sertare-frozen-15207

birou-pentru-copii-cu-sertare-hello-kitty-15001 noptiera-pentru-copii-cu-doua-sertare-minnie-mouse-15142

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *