Probleme serioase pentru Apple! Motivul pentru care compania ar putea amana lansarea iPhone 8

Lansarea iPhone 8 in luna septembrie este pusa din nou sub semnul intrebarii.
Conform unor informatii de la surse anonime, lansarea iPhone 8 ar putea fi amanata, pentru ca Apple nu va primi suficiente ecrane OLED.

Astfel, pana in septembrie vor fi trimise numai 3 – 4 milioane de ecrane, din totalul de 70 de milioane, cat a cerut Apple producatorului Samsung, scrie GSM Arena.

De aceea, chiar daca telefonul o sa fie prezentat oficial in septembrie, numai 3 – 4 milioane de unitati vor putea ajunge la fani.

Este posibil sa apara intarzieri si la alti furnizori de componente. Foxconn Electronics, Pegatron si Wistron au angajat deja mai multi muncitori, intr-un efort disperat de-a onora cererile din partea Apple.

Informatii anterioare, lansate de publicatia Nikkei Asian Review, vorbeau despre un numar de 90 de milioane de ecrane pe care Samsung le-ar putea oferi Apple. Compania coreeana a refuzat insa orice comentariu pe acest subiect.

La scurt timp, au aparut informatii privind probleme cu furnizarea de ecrane OLED. Primele cifre erau de 50 – 60 milioane de ecrane pentru iPhone 8, insa acum numarul s-a redus dramatic, la doar 3 – 4 milioane.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *