Primul telefon Nokia anuntat nu arata deloc cum se asteptau fanii! Pretul este foarte mic

HMD Global a prezentat primul telefon care este lansat dupa intelegerea de 10 ani de licentiere anuntata la inceputul acestei luni.
Nokia 150 este primul telefon prezentat de HMD Global sub brandul Nokia, urmand sa lanseze si o versiune dual-SIM. Nu este vorba de un smartphone, ci de un feature phone care vine cu un pret de 26 de dolari. Ecranul este de 2.4 inch, are radio-FM, MP3 player si mai multe jocuri disponibile.


Asa cum era de asteptat la un astfel de telefon, durata de viata a bateriei este impresionant – 22 de ore de convorbiri si 31 de zile in standbay. Telefonul o sa fie disponibil pe „anumite piete” incepand cu primul trimestru din 2017.

Desi telefonul nu reprezinta o lansare majora, vorbim de un moment important in evolutia Nokia. Strategia de a lansa un astfel de telefon este si pentru a mai linisti presiunea existenta deja pe linia de smartphone-uri si tablete Nokia care vor veni in 2017. Astfel, Nokia 150 reprezinta revenirea oficiala a brandului pe piata telefoanelor mobile.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *