Primele imagini detaliate cu iPhone 8! Iata de ce expertii critica noul design

Analistul Evan Blass a publicat noi fotografii, foarte clare, cu noul iPhone.
Evan Blass, care a mai publicat si in trecut informatii si poze despre produsele Apple, a postat pe contul sau de Twitter noi poze foarte clare, care ar infatisa noul iPhone 8.

Telefonul apare fotografiat intr-o carcasa de protectie si seamana destul de mult cu Essential Phone, lansat recent de Andy Rubin, scrie Android Authority.

Este vorba de modul in care ecranul este decupat in partea de sus, pentru a face loc difuzorului si camerei foto frontale.

De altfel, cei de la Android Authority scriu ca iPhone 8 arata foarte bine ca design, insa seamana prea mult cu telefoanele Android lansate recent, care au ecran edge-to-edge (Xiaomi Mi Mix, GAlaxy S8, Essential Phone).

Din acest punct de vedere, Apple nu aduce o inovatie, alegand mai curand sa se alinieze noilor tendinte in design, considera jurnalistii.

Fotografii cu iPhone 8 au fost publicate si de site-ul olandez Techtastic. In imagini putem vedea partea din spate si partea frontala a telefonului, dar si cateva carcase.Interesant este ca una dintre ele are un decupaj pe sparte, cu un desen care reprezinta o amprenta. Expertii se intreaba daca ar putea fi vorba de locul unde va fi amplasat senzorul de amprenta.(yoda)

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *