Primele detalii despre Galaxy S8, venite din China: Sistem dual-camera şi scaner pentru iris

Mai avem de asteptat o jumătate de an până când Samsung va lansa noul său smartphone vârf de gamă, care va purta numele de „Galaxy S8”. Potrivit unor surse din China, terminalul dispune de sistem dual-camera – una dintre unităţi are senzor de 12 MP, iar cealaltă are senzorul de 13 MP – şi cameră frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP.
Senzorii pentru camere sunt produşi de Samsung şi Sony. Mai mult, la fel ca şi Galaxy Note7, Galaxy S8 include un scaner pentru iris. Acest sistem de securitate este considerat mai sigur decât senzorii de amprentă. Împreună cu scanerul de pe Galaxy Note7, Samsung a lansat propriul manager de conturi, Samsung Pass. Serviciul permite autentificarea în aplicaţii şi conturi online prin simpla privire a ecranului. Note7 a dispus şi de Secure Folder, un director securizat în care pot fi pastrate informaţii şi conţinut. Directorul poate fi blocat şi deblocat prin intermediul scanerului pentru iris. Cu siguranţă vom vedea toate aceste elemente şi pe Galaxy S8.
Dacă informatiile privind camera secundară de 8 MP sunt adevărate, o sa fie prima dată după mulţi ani când Samsung ofera un senzor mai mare pentru aceasta.

Alte detalii nu au fost dezvaluite deocamdată, dar cu siguranţă vom mai afla multe lucruri despre Galaxy S8 în lunile care urmează.

 

12498607_1567854373525213_1340568296_n

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *