Pozitia in care dormi spune multe despre personalitatea ta ! Vezi pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

Multi dintre noi nu putem sa adormim până nu ne aşezăm  într-o anumită poziţie.
Specialiştii în limbajul trupului ne  spun că poziţia în care preferăm să dormim ne dezvăluie detalii surprinzătoare despre personalitatea noastră.

Se pare ca poziţia în care dormi cel mai des dezvăluie amănunte interesante despre personalitatea ta .
Persoanele care dorm în alte poziţii, diferite de cele şase cel mai des întâlnite, denotă o personalitate complexă, care ascunde dimensiuni pe care nici persoana în cauză nu le înţelege pe deplin.
627x0

Poziţia 1
– pe o parte, cu genunchii îndoiţi= persoane calme, de încredere.
Nu poti sa le scoti uşor din sărite şi nici nu au tendinţa să se sperie imediat de viitor. Aceste persoane sunt obisnuite să zâmbească şi atunci când lucrurile merg prost şi reuşesc să rezolve cu atitudine pozitivă aproape orice problemă cu care se confruntă.
Poziţia 2
– poziţie fetală= nevoie de a fi protejate, să fie tratate cu înţelegere şi simpatie de cei din jur.
Acestă poziţie de dormit este caracteristică firilor sensibile, artistice, care au nevoia să se exprime într-o manieră sensibilă.
Poziţia 3
– pe burtă, cu braţele şi picioarele depărate de corp = firi puternice, adevăraţi lideri.
Persoane impulsive, mereu pregătite să preia iniţiativa, care se asigură că atât viaţa lor este stabile. Preferă să aibă totul planificat deoarece nu este pe placul lor să fie luaţi prin surprindere.
Capacitatea de a persevera şi simţul responsabilităţii îi impinge să-şi atingă obiectivul.
Poziţia 4
– pe spate, dar cu braţele şi picioarele depărtate= persoane optimiste,cu o personalitate puternică, iubesc viaţa şi să se afle în central atenţiei.
Profesional sunt încăpăţânaţi şi insistenţi, dar sunt extrem de raţionali şi rostesc mereu adevărul, chiar dacă riscă să-şi facă un deserviciu.
Poziţia 5
– pe spate, dar într-o poziţie rigidă, cu mâinile şi picioarele adunate pe lângă trup, aproape ca poziţia unui soldat aflat la datorie=npersoane foarte echilibrate, care ştiu ce vor de la viaţă şi care se concentreaza pe atingerea scopurilor propuse.
Sunt destul de stricţi, pedanţi, cer mult de la cei din jur, dar cel mai mult de la ei.
Poziţia 6
– pe burtă, dar cu un picior ieşit în afară, flexat= persoane cu personalitate destul de schimbătoare, atrasă către aventură. Aceste persoane cred, deseori,că este dificil să ia o decizie.
În ciuda acestor trăsături, aceste persoane viseaza d stabilitate şi linişte în viaţa personală, dar şi profesională.

 

 

www.cloe.ro 

Pentru un somn linistit , Cloe.ro  va recomanda :

(pentru detalii,click pe poze )

lenjerie-pat-renforce-desen-ri-rosemallow-v-2-7152 lenjerie-pat-satin-dungi-sda-scala-5881 perna-memory-foam-6141 pilota-antialergica-4-anotimpuri-180cm-x-210cm-7564 pilota-antialergica-400-gr-180x200cm-9159

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *