Pariul riscant facut de Samsung cu Galaxy S8! Cand va fi lansat telefonul

Cei de la Forbes au scris despre „pariul” celor de la Samsung.

 

Daca detalii despre cum o sa arate Galaxy S8 au tot aparut, informatiile despre data prezentarii nu au fost cunoscute pana acum. Cei de la Forbes speculeaza pe seama deciziei pe care o va lua Samsung.

Samsung are 2 variante: sa continue traditia si sa prezinte Galaxy S8 si S8 Plus la Mobile World Congress de la Barcelona in ultima saptamana din luna februarie sau sa amane prezentarea pentru luna aprilie si telefonul sa devina disponibil imediat dupa prezentare.

Aceste variante exista in conditiile in care volumul necesar de unitati va fi disponibil in prima parte a lunii aprilie dupa intarzierea productiei telefonului. Conform Forbes, a doua varianta legata de prezentarea telefonului e cea probabila in acest moment.

Varianta de a prezenta Galaxy S8 in luna februarie ca telefonul sa fiee disponibil abia in aprilie este foarte riscanta pentru Samsung – asta pentru ca HMD Global pregateste la MWC revenirea oficiala a brandului Nokia in lumea telefoanelor premium. Iar daca Galaxy S8 ar fi cunoscut insa nu ar fi disponibil, utilizatorii se pot reorienta catre Nokia 8. Prezentarea Galaxy S8 in luna aprilie fata de utilizatorii care asteapta telefonul sa vada ce are de oferit si sa aleaga smartphone-ul acesta in dauna rivalilor.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *