Oferte Mos Craciun 2015 pe Cloe.ro

 

 

oferte-sarbatori-craciun-2015 (1)mobilier-copii-disney-cloe
Povestea lui  Mos Craciun
Candva, de mult, la marginea unui oras, traia un mester batran care facea jucarii. Tot anul mesterea la ele cu dragoste si rabdare. Erau minunate si nu semanau una cu alta.

In Ajunul Craciunului, batranul mester pleca din oras sa-si vanda jucariile. Oameni din acel oras nu erau prea bogati. Mesterul le vindea jucariile pe mai nimic.

Dar asta nu-i scadea cu nimic bucuria de a face jucarii de care copiii sa se bucure, dupa datina, in dimineata de Craciun. Pana intr-un an in care…

Mesterul vanduse toate jucarile si se intorcea spre casa. La marginea orasului s-a oprit sa priveasca o fereasta. Stia ca acolo locuieste o familie saraca si se intreba ce jucarii or fi primit copii din aceasta casa.
In seara de Ajun sosesc colindatorii. La fiecare casa, ei aduc vestea minunata a nasterii Domnului si ureaza un an bun si imbelsugat.

Tarziu, cand noaptea se lasa, copii se culcusesc in patucurile lor. In urechi le mai suna inca zvonul de colinde: „O ce veste minunata”…Apoi dorm si viseaza.
Este noaptea in care visele copiilor se implinesc. Adoua zi, in dimineata de Craciun in jurul bradului impodobit, bucuria nu mai are margini. Nici unul dintre ei n-a fost uitat. Iar dupa numele sarbatorii, copiii i-au pus numele Mos Craciun si asa a ramas pana astazi.

De aceea, in zilele acestei sfinte sarbatori, cand stam cu toti in jurul mesei incarcate cu bunatati, nu trebuie sa-i uitam pe cei sarmani. Mosul are grija de ei o data pe an. Noi trebuie sa ne gandim la ei mereu!

Magazinul tau online Cloe.ro iti ofera cele mai bune idei de cadouri , cu transportul gratuit in toata tara !
http://www.cloe.ro/catalog/oferte-mos-craciun-2015-278
taburet-si-cutie-depozitare-jucarii-disney-mickey-mouse-8057 mobilier-2-in-1-pentru-depozitare-jucarii-disney-minnie-mouse-7907 set-pat-cu-cadru-metalic-disney-winnie-the-pooh-si-saltea-pentru-patut-8041 canapea-3-in-1-disney-mickey-mouse-7903
set-masuta-si-2-scaunele-disney-minnie-mouse-pink-fruits-8551 ladita-din-lemn-pentru-depozitare-jucarii-disney-winnie-the-pooh-8089
Pentru mai multe detalii, acceseaza magazinul online Cloe.ro .

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *