Oferta telefoane Paste 2016

Iti doresti un telefon mobil nou? Cloe.ro  iti ofera telefoane mobile cu preturi avantajoase. Cumpara acum si beneficiezi de Livrare Rapida

Vezi aici oferta completa –> http://www.cloe.ro/catalog/telefoane-436

oferta-paste-cadouri-iepuras

Acum doi ani, compania chineză Huawei şi-a anunţat intenţia de a deveni un producător relevant şi pe mai pretenţioasa piaţă vestică, iar primul pas a fost elegantul telefon Ascend P6. În acest răstimp, Huawei s-a ridicat încetul cu încetul şi a devenit cel de-al treilea producător mondial de telefoane, iar această poziţie trebuie apărată cu terminale noi şi mai strălucitoare precum noul P8.

Huawei Ascend P8 LITE Dual Sim Black

 

LINIA SUBTIRE INTRE TEHNOLOGIE SI VIATA

Cele mai puternice componente hardware si cele mai noi tehnologii se regasesc intr-un device fascinant de numai 5,55 mm grosime.

X2 Soul este construit din materiale premium, carcasa fiind fabricata in proportie de 98% din metal si sticla. Smartphone-ul este imbracat in intregime in sticla Corning® Gorilla® Glass 3, care ii ofera o rezistenta ridicata la zgarieturi, frame-ul lateral fiind fabricat dintr-un aliaj de aluminiu. In partea frontala, X2 Soul este acoperit de un strat din sticla de 0,55 mm grosime. Stratul din spate este la fel de subtire ca patru coli A4, avand o grosime de numai 0.40 mm.

Allview X2 Soul 16GB White

allview-x2-soul-16gb-white-13643

Experienţa jocurilor pe mobil s-a îmbunătăţit considerabil, deoarece Galaxy S7 şi S7 edge vin echipate cu un centru de control special pentru jocuri şi funcţii, cum ar fi înregistrarea în timpul jocului.
Fiind echipate cu procesoare puternice, Galaxy S7 şi S7 edge funcţionează cursiv şi rapid, gestionând toate datele suplimentare de pe cardul microSD în deplină siguranţă. Deşi bateria este de dimensiuni mai mari, încărcarea este chiar mai rapidă.

Samsung Galaxy S7 Edge 32gb G935 Black Onyx

samsung-galaxy-s7-edge-32gb-g935-black-onyx-13331

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *