Oferta ochelari de soare Paste 2016

Specialistii ne sfatuiesc sa tinem cont in aceasta decizie de culoarea lentilelor, tipul acestora si gradul de protectie pe care o ofera.
Culoare lentilelor nu trebuie sa completeze doar culoarea tenului, ci si sa protejeze ochii de razele soarelui. Medicii recomanda intotdeauna sa se poarte ochelari de soare mai ales in locurile in care expunerea la soare este mult mai accentuata.
oferta-paste-cadouri-iepuras
Vezi oferta completa aici : http://www.cloe.ro/catalog/ochelari-de-soare-441
    De ce este necesara purtarea ochelarilor de soare?
Ochelarii de soare pot bloca razele ultraviolete, in mod special cele UVB care sunt destul de periculoase. Razele UVB au tendinta de a deteriora retina si pot provoca arsuri de piele, iar in cele din urma pot duce la cancer.
In plus, ochelarii de soare contin un strat subtire pe lentila ce nu dispare cu trecerea timpului si are calitatea de a opri razele soarelui sa ajunga la ochi.

ochelari-de-soare-dolce-gabbana-gunmetal-brown-gradient-femei-dg-6047-13549 ochelari-de-soare-juicy-couture-blush-brown-gradient-femei-juicy-512-s-13606 ochelari-de-soare-marc-jacobs-grape-burgundy-13767 ochelari-de-soare-roberto-cavalli-metal-femei-rc654s-13750

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *