Oferta gadgeturi Paste 2016

Inovatia si elementul de noutate in tehnologie nu dispar niciodata, cu atat mai putin cu cat gadget-urile inteligente isi fac tot mai mult loc in vietile noastre, devenind, in unele situatii, chiar indispensabile, astfel ca mai devreme sau mai tarziu le vom adopta din mers. 

oferta-paste-cadouri-iepuras

Smart Balance Wheel este un produs revolutionar, conceput dupa modelul „Segway” doar ca mult imbunatatit, astfel incat sa ofere utilizatorului mai mult confort si libertate de miscare. Noul „Segway” se adreseaza celor care iubesc plimbarea in aer liber dar vor sa adauge „sare si piper” mersului pe jos.

Pentru  mai multe detalii, acceseaza link ul –http://blog.cloe.ro/smart-balance-wheel-pe-cloe-ro/

smart-balance-wheel-suv-10483

Ninebot One

Design Futurist 

Elegant, trendy, frumos si practic

Textura aparenta de portelan delicat si cel mai original stil de carcasa de pe piata

ninebot-one-10530

Ninebot Mini Pro

Urca-te pe un Mini Pro fara sa mai stai pe ganduri si bucura-te de magia tehnologiei! Acest robot fantastic te tine perfect echilibrat si iti citeste miscarile corpului.

ninebot-mini-pro-10535

LG KizON este o bratara special conceputa pentru a fi purtata de copii .Este o tehnologie usor de purtat care ajuta la asigurarea locatiei celor mici pentru parinti.
Dedicata parintiilor cu copii din ciclul primar sau pre-scolar,KizON prevede urmarirea in timp real.Exista,de asemenea o modalitate prin care copii pot intra in contact cu parintii prin apel direct ,fara a fi nevoie sa isi aminteasca numerele de telefon .

Pentru mai multe informatii , acceseaza link-ul – http://blog.cloe.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-noul-lg-w105t-kizon/

lg-w105t-kizon-blue-6421

Vezi oferta de Paste completa aici : http://www.cloe.ro/catalog/gadgeturi-438

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *