Noul Superman de pe piata telefoanelor mobile! Vezi pe Cloe.ro

Superman si Black Widow sunt super-eroii care au inceput sa promoveze noul telefon Huawei.
„China este cunoscuta pentru producatorii de gadgeturi ieftine, insa un creator de smartphone-uri este aproape de a schimba acest lucru” scriu cei de la Forbes.

Huawei, gigantul din telecomunicatii, a lansat un device high-end cu scopul de a ajuta compania sa ajunga un brand de smartphone-uri premium. Compania utilizeaza propriile chip-uri pentru produsele high-end ceea ce ajuta la un control total asupra performantelor telefonului si a momentului lansarii.


„Xiaomi Mi5 a fost amanat din cauza unor probleme ale chip-urilor Qualcomm. Intarzierile sunt extrem de daunatoare performantei pe piata” spune Nicole Peng, director cercetator la firma de analiza a pietei, Canalys.

Henry-Cavill-and-Scarlett-Johansson-with-the-Huawei-P9 Henry-Cavill-promoting-the-Huawei-P9-on-Instagram huawei-p9-scarlett-johansson-700x365-652x340

Imediat dupa lansare a fost anuntata surpriza : Henry Cavill(Superman) si Scarlett Johansson( Black Widow )fac parte din campania de marketing ,in urma careia se doreste stoparea dominarii Apple si Samsung.
Veniturile companiei din afacerile cu smartphone-urile, smartwatch-urile si bratarile, au crescut cu 73% pana la 20 de miliarde de dolari anul trecut.

La nivel global, Huawei este pe locul 3 in lume dupa Samsung si Apple.
Compania doreste sa devina in 2-3 ani al doilea cel mai mare producator de telefoane din lume si sa depaseasca si Samsung pana in 2021. „Vrem sa devenim cel mai iubit brand de consumabile” le-a spus purtatorul de cuvant al Huawei celor de la Forbes.

1830

(pentru detalii,click pe poze )

huawei-ascend-p7-black-13585 huawei-ascend-p8-lite-dual-sim-black-13588

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *