Noul smartphone HTC U11 are cea mai buna camera! Prin ce functii surprinde acest telefon

Noul smartphone  HTC este telefonul care are mai buna camera foto.
Lansat de curand, HTC U11 este un smartphone intampinat cu mare entuziasm de fani si de experti. Telefonul surprinde placut din mai multe puncte de vedere.

Ii poti da anumite comenzi, de exemplu sa faca o poza, prin simpla apasare a marginilor. Functia se numeste Edge Sense, iar HTC U11 este primul gadget dotat cu asa ceva.

Cel mai impresionant aspect este insa camera foto. DxOMark Mobile a testat camera de la mai multe telefoane, iar HTC U11 a primit un punctaj de 90, devenind astfel telefonul care are, in acest moment, cea mai buna camera.

Camera principala este de 12MP, dar are deschidere f/1.7, stabilizare optica a imaginii, flash dual-LED si ofera filmare 4K.
Desi camera este similara din punct de vedere al specificatiilor cu cea de pe predecesorul HTC 10, senzorul de 12MP BSI CMOS cu o dimensiune a pixelilor de 1.4 microni a primit un update.

Prin urmare, scenele filmare afara vor fi redate in culori si tonuri puternice, vor surprinde fiecare detaliu, iar zgomotul de fond va fi redus.

In modul video, inregistrarea sunetului este realizata cu ajutorul a 4 microfoane, astfel incat sunerul este surprins din toate directiile.

Camera frontala are 16MP si o deschidere f/2.0.

Noul smartphone are ecran de 5,5 inchi Super LCD cu protectie Gorilla Glass 5. Procesorul este octa-core de 2,45GHz, cu chipset Qualcomm Snapdragon 835, memoria 4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare, cu posibilitatea folosirii unui card micro-SD. Carcasa este rezistenta la apa si la praf, iar bateria este de 3.000 mAh.

Noul HTC U11 poate fi comandat incepand cu luna mai si va costa, in Europa, aproximativ 750 de euro, scrie DP Review.

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *