Noul iPhone 6 S – din octombrie pe Cloe.ro

Apple a anunțat noua generatie de iPhon 6 S și iPhone 6S Plus, la un eveniment media desfasurat in San Francisco, California, pe 9 septembrie 2015.  IPhone 6 S și iPhone 6 S Plus sunt smartphone-uri proiectate și comercializate exclusive de Apple Inc.

iphone-6-rose-gold-cloe

Disponibil cu aceleași display de 4.7 și 5.5-inch ”  Retina ” , iPhone 6s și iPhone 6s Plus au acelasi design exterior ca iPhone 6 și 6 Plus, dar o mare parte din hardware-ul interior, de la camera la procesor, este nou și îmbunătățit. Tehnologii de bază, cum ar fi ecranul tactil și motorul de vibrații au fost actualizate, iar noile dispozitive sunt chiar construite dintr-un material cu totul nou informeaza Apple.

IPhone 6s și 6s Plus sunt realizate dintr-un aliaj de aluminiu 7000, care este mai puternic și mai durabil decât seria 6000 folosit în iPhone-generația anterioară. Una dintre cele mai mari schimbări este introducerea unui nou finisaj din aluminiu în Rose Gold, care însoțește Silver tradițional, Space Gray, și opțiunile de culoare Gold .

 

iphone-6-rose-gold-cloe 1

Detectarea amprentelor digitale se realizeaza de două ori mai repede prin Touch ID , și procesorul  A9 de 64 de biți este cu 70% mai rapid la sarcinile CPU si 90% mai rapid la sarcini GPU decât procesorul A8 în iPhone 6 și 6 Plus. Un coprocesor încorporat permite noi caracteristici, cum ar fi de exemplu always-on „Hey Siri” .

Produsul poate fi comandat aici : http://www.cloe.ro/cumpara/iphone-6s-16gb-2879

La iPhone 6s și 6s Plus, Multi-Touch a fost extins pentru a cuprinde o a treia dimensiune, printr-o caracteristică 3D Touch. Noii senzori din iPhone pot recunoaște de exemplu o presiune, care să permită o serie de noi gesturi de comenzi rapide pentru „Peek” și „Pop.” Un nou motor Taptic ofera feedback tactil atunci când sunt utilizate gesturi pe bază de presiune.


Cele mai multe upgrade-uri la  „S” includ îmbunătățiri ale aparatului foto și 6s și 6S Plus nu fac excepție. Ambele dispozitive au o camera de 12 megapixeli, cu unele îmbunătățiri interne pentru a păstra precizia culorilor și de a accelera autofocus-ul. IPhone 6S Plus are Stabilizare optică a imaginii, în timp ce iPhone-ul 6s nu.

In Romania iPhone 6 S si iPhone 6 S Plus sunt disponibile la vanzare din luna octombrie . Site-ul Cloe.ro este printre primele magazine online care au inceput sa faca pre-order la iPhone 6 S inca din luna septembrie , urmand ca in luna octombire sa inceapa livrarile catre client.

Produsul poate fi comandat aici : http://www.cloe.ro/cumpara/iphone-6s-16gb-2879

 

iphone-6s-cloe

 

Produsul poate fi comandat aici : http://www.cloe.ro/cumpara/iphone-6s-16gb-2879

 

 

 

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *