Noul BlackBerry DTEK50 este destinat celor interesați de securitate.Vezi specificatiile si pretul pe Cloe.ro

Cei de la BlackBerry, la fel ca Samsung sau Apple, nu s-au chinuit sa pastreze secretul legat de viitoarele lansari ale noilor gadgeturi.Astfel, nu trece zi fara sa apara un nou zvon legat de un potential viitor telefon BlackBerry care sa schimbe parerea tuturor . Se pare ca noul gadget al companiei este un telefon cu un nume absurd de greu de pronunțat și la fel de dificil de reținut, BlackBerry DTEK50.
Noul telefon nu vine cu un design revolutionar ci este foarte simplu si se doreste a fi cel mai sigur smartphone. Este disponibil pentru precomandă.Este printre putinele smartphone-uri cu Android ale companiei,protejat de un strat oleofobic pentru a reține cât se poate de greu amprente.Camera este de 13 megapixeli, iar slotul pentru carduri microSD poate gâzdui capacități de până la 2TB.

In privinta celorlalte specificatii au fost mai discreti. Se pare ca telefonul vine cu sistem anti-malware nativ,in timp ce sistemul de permisiuni pentru aplicații va fi îmbunătățit iar actualizările de securitate de la Google vor ajunge la utilizatori în aceeași zi în care sunt publicate de gigantul din Mountain View. În plus, pe lângă elementele de securitate native din Android 6.0 Marshmallow, utilizatorii se vor bucura de Hardware Root of Trust și Secure Boot.
Prețul noului dispozitiv este de 300 de dolari și poate fi comandat începând de astăzi de pe ShopBlackBerry.com, deși va ajunge probabil și în alte magazine.

 

Vara-2016

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *