Noul Asus Zen AiO Pro pe Cloe.ro

12665894_1580856528891664_578190590_n

Categoria de computere All-in-One nu obisnuia sa iasa foarte mult în evidenţă, prin urmare mai multe companii au luat decizia să investească mai multe resurse în dezvoltarea acestei categorii. Este posibil ca această decizie sa fi fost influenţată şi de noile componente pentru PC-uri mobile, care se apropie din ce în ce mai mult de performanţa componentelor standard.
Astfel ,ASUS aduce pe piaţă un All-in-One premium numit Zen AiO Pro, menit să satisfacă nevoile majorităţii utilizatorilor, un concurent pentru seria iMac de la Apple.


Zen AiO Pro este un PC All-in-One în jurul unui display 4K de 24” , integrat într-un corp monobloc de aluminiu bine definit. Spatele este uşor curbat, pentru a face loc tuturor componentelor. Zenfone AiO Pro rămâne pe poziţii la orice soc. Piciorul pe care este asezat oferă posibilitatea schimbarii pozitiei monitorului pe verticală la un unghi destul de mare pentru a fi folosit indiferent de înălţimea scaunului.


Aproape toată partea din faţă a PC-ului vine acoperită cu sticlă ,cu o ramă neagră în jurul display-ului. Sub ecran are o bandă cu model striat. Deasupra acestei benzi sunt cele două indicatoare luminoase „power” şi „hdd” care se aprind când PC-ul este pornit şi atunci când hard disk-ul şi SSD-ul sunt în funcţiune.
In partea de sus a display-ului a fost implementată o cameră Intel RealSense, utilizată pentru autentificare biometrică prin intermediul funcţiei Hello din Windows 10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.cloe.ro – http://www.cloe.ro/catalog/calculatoare-190

(pentru detalii,click pe imagini)

imac-all-in-one-21-5-i5-8855 all-in-one-lenovo-i3-23-8-fhd-8882 all-in-one-hp-eliteone-23-i7-8854

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *