Nokia revine în 2016 pe piaţa de smartphone-uri .Cloe.ro iti spune cand !

Din afirmatiile CEO-ului Nokia reiese faptul ca , compania finlandeza ar trebui sa aiba puterea financiara sa reintre in productia de smartphone-uri in 2016.
nokia-cloe
Se pare ca rasare soarele si pe strada lor, dupa un set de vesti proaste.Singura problema actuala este asociata unui contract cu Microsoft de acum cativa ani , care interzice pentru o perioada limitata reintrarea in sectorul de productie a telefoanelor.Data respectiva este 31 decembrie 2015, si dat fiind ca ne apropiem cu pasi mult prea repezi spre noul an, Nokia este gata sa revina.
nokia-lumia-cloe
Se pare ca Nokia are planuri ambitioase pentru realitatea virtuala si planuri in privinta noilor modele de telefoane.
Au cumparat vara trecuta de la Android launcher-ul Z si apoi au lansat o tableta, Nokia N1 Tablet, ce a furat ochii tuturor. Saptamana trecuta au cumparat compania franceza Alcatel-Lucent pentru 16.6 miliarde de dolari.
nokia-lumia-1320-black-6253
Astfel,Nokia nu va incepe sa produca la fel de agresiv ca Samsung sau Apple, insa vor avea nisa lor de unde vor scoate profit. Continua sa isi vanda patentele pentru diverse companii si sa produca aplicatii de productivitate. Si evident vor veni cu modele noi de telefoane.
 Magazinul online Cloe.ro va ofera o gama variata de telefoane marca Nokia.
http://www.cloe.ro/catalog/nokia-117~pg2

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *