Nokia 216: probabil ultimul „dumb phone” de la Microsoft

Compania a facut anuntul privind lansarea modelului Nokia 216, un nou „dumb phone” în stilul clasic care a consacrat acest brand, care are funcţii de bază pentru un telefon de urgenţă, pentru momentele în care nu ai acces la un smartphone sau când îţi doreşti un telefon cu autonomie de câteva zile.
Pe lângă dimensiunile reduse ale dispozitivului, Microsoft laudă noul Nokia 216 cu o listă de specificaţii tehnice pe care cu greu le mai găsesti pe piaţă în vremurile noastre. Este vorba despre un display QVGA de 2,4”, camere foto VGA pe faţă şi pe spate (cu blitz pe ambele părţi), conexiune de date 2.5G şi posibilitatea de a avea 18 ore de convorbiri la o singură încărcare sau 47 de ore de ascultat muzică (da, Nokia 216 beneficiază de un jack audio). Nu în ultimul rând, telefonul are si radio FM.

Există o versiune normală de Nokia 216, cât şi una cu două cartele SIM, însă ambele au acces la o suport pentru o serie funcţii online. Browserul Opera Mini este pre-instalat, iar magazinul de aplicaţii poate oferi acces la jocuri şi aplicaţii care se pot conecta la internet. Telefonul are şi un locaş pentru carduri microSD, care pot stoca muzică şi alte fişiere multimedia.

Black friday mobilier copii

Alte articole interesante

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *